ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Χορηγός Ακαδημίας & Γυναικείας Ομάδας

Optikart

Κατάστημα Οπτικών και γυαλιών ηλίου.

Πλάτωνος 16-18, Χαλάνδρι, ΤΚ 15234

210-6843916

info@optikart.eu

 

 

 

Χορηγός Ακαδημίας

Αξία – Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Αξία προσφέρει απόλυτη ειδίκευση κατά τομέα μαθήματος σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου αλλά και φοιτητές των Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με έμπειρους καθηγητές, μόνιμους συνεργάτες με πολυετή φροντιστηριακή πείρα.

https://axia.edu.gr/

 

Χορηγός Ανδρικής Ομάδας

Sixteen Bar

Στο Sixteen Bar ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να δεις… Θα ακούσεις τις καλύτερες μουσικές της πόλης από resident και guest Djs και θα δοκιμάσεις μοναδικά cocktails από τους πάντα κεφάτους bartenders που είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Αν πεινάς, δεν έχεις παρά να συνοδέψεις το ποτό σου με μία από τις πίτσες ή τα σάντουιτς που ετοιμάζουμε εκείνη τη στιγμή για σένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά!

Πλάτωνος 16, Χαλάνδρι

210 6801616

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί Ακαδημίας

Η HONDA ΠΛΑΤΑΝΑΣ, ιδρύθηκε το 1979 και ασχολήθηκε με την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων HONDA-DAF-VOLVO. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των πελατών, μας οδήγησαν στην απόφαση μετά από λιγα χρόνια, να εξειδικευτούμε στο ανταλλακτικό HONDA.Με το πέρασμα των χρόνων δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο stock μεταχειρισμένων ανταλλακτικών HONDA στην χώρα μας, με εισαγωγές από Ιαπωνία αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η HONDA ΠΛΑΤΑΝΑΣ, από την δεκαετία του 90, ταύτισε το όνομά της με το αυτοκίνητο Honda, δημιουργώντας συνεργάτες σε όλα τα μέρη της χώρας μας. Το 1994 μεταφερόμαστε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στο κέντρο της Αθήνας, εμβαδού 1000μ2. Το 1998 οι ανάγκες τις αγοράς μας οδηγούν στην εισαγωγή καινούριων ανταλλακτικών, τα οποία επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια, καταρχήν με είδη φανοποιίας και αργότερα με ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη.

Από το 2002 και μετά ξεκινάει η εισαγωγή βελτιωτικών προιόντων, η οποία μας βρίσκει σήμερα να εισάγουμε προιόντα  από τους μεγαλύτερους βελτιωτικούς οίκους του κόσμου.Το 2010 ξεκινάμε την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά των αναρτήσεων της BC racing οι οποίες απευθύνονται σε όλους τους τύπους των αυτοκινήτων. Τέλος το 2012 ξεκινάει η επίσημη συνεργασία, ως dealer ανταλλακτικών ,με την Honda-Mitsubishi Ελλάδος.

Πελαγωνίας 4, Βοτανικός
www.platanas.gr  / www.bcracing.gr

 

 

Χορηγός Ακαδημίας

Future Perfect Studies

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2007, με όραμα και στόχο να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης.
Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα. Έμπειροι και αφοσιωμένοι καθηγητές. Η καλύτερη βιβλιογραφία. Η προσωπική φροντίδα για κάθε μαθητή. Κι όλα αυτά σε ένα όμορφο και «ζεστό» περιβάλλον. Τα χρόνια κύλησαν, οι μαθητές αυξήθηκαν και πλέον έχουμε παραδώσει έργο: Όλοι οι
μαθητές μας κατέκτησαν τίτλους σπουδών σε όλες τις ξένες γλώσσες που διδάσκουμε.
Έμαθαν τη γραμματική, έμαθαν να εκφράζονται γραπτώς και προφορικώς…
Η παρουσία μας στο χώρο της εκπαίδευσης δεν πέρασε απαρατήρητη. Για αυτό μας επέλεξαν να είμαστε ακαδημαϊκοί συνεργάτες με την ΕλληνοΑμερικανική Ένωση, έναν
οργανισμό που διεξάγει τις εξετάσεις του Cambridge και του Michigan στη χώρα μας. Αυτό όμως που μας χαρακτηρίζει, είναι η αίσθηση εμπιστοσύνης και ανθρωπιάς που νοιώθουν όσοι μας προσεγγίζουν για να τους βοηθήσουμε στην κατάκτηση της γνώσης. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση…

Εθνικής Αντιστάσεως 34 Χαλάνδρι

210 681 6129 – 210 6853 618

info@futureperfectstudies.com

https://futureperfectstudies.com

 

Χορηγός Ακαδημίας

Τεχνικό Γραφείο 45

Αριστοτέλους 45, Χαλάνδρι ΤΚ 15234

2130017303

45office2019@gmail.com