Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Συλλογή ειδών πρώτης Ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

By

on

Ο τρομακτικός σεισμός σε Τουρκία  και Συρία έχει αφήσει χιλιάδες νεκρούς , τραυματίες και άστεγους. Οι δραματικές ώρες που περνάνε οι άνθρωποι των περιοχών που έπληξε καίρια ο σεισμός επιτάσσουν κάθε δυνατή αρωγή από παντού προκειμένου να συνδράμουμε στην στήριξη τους.

Ο ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου συμμετέχοντας στις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Χαλανδρίου,  καλεί τα μέλη του, τους φιλάθλους , αθλούμενους και τους γονείς των ακαδημιών του να συμβάλλουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης  (τρόφιμα μακράς διάρκειας, κλινοσκεπάσματα-υπνόσακοι-κουβέρτες,  είδη ατομικής υγιεινής κλπ) προκειμένου να προωθηθούν στους πληγέντες από τον σεισμό.

Σημεία συλλογής 

  •  Στο Γραφείο του  Συλλόγου (Κυδωνίας 18, Χαλάνδρι), κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτ. & Τετάρτη 18:00-20:00, Σάββατο 10:00-14:00) Τηλ. επικ. 2106713163 
  • Στην είσοδο του ανοικτού γηπέδου Μάρκος Παπαδάκης , εντός του Αθλητικού Κέντρου (Μεθώνης 1).

Επιπλέον, στα πλαίσια των εντός έδρας αγώνων, του Σαββατοκύριακου (11 & 12 Φεβρουαρίου)  οι αθλούμενοι και οι γονείς τους μπορούν σε συννενόηση με τους εφόρους των τμημάτων να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης.

ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου